søndag den 21. august 2011

Seeyou Musbach...never again!

Så er JWGC 2011 slut. Resultatet var skuffende, men vi havde alligevel en god tur (Schwatzwald er isoleret set et skønt område). Det er altid en stor oplevelse at deltage i et verdensmesterskab - alene af den grund (og nok mestensdels i dette tilfælde), at verdens bedste piloter er samlet på ét sted i 3 uger.

Man har, eller jeg har i hvert fald, følelsen af en konkurrence, der aldrig rigtigt kom i gang. En konkurrence, hvor vi desværre aldrig rigtigt kom til at konkurrere - og hvor det var mere baseret på held og tilfældigheder - end evner og træning. Vi viste imidlertid, at vi var klar, havde niveauet og træningen/rutinen til at være med i toppen.

Jeg har selv lidt svært ved overhovedet at tage resultatet seriøst, men i det mindste vil jeg mene, at det var den dygtigste pilot, der vandt std. klassen; Felipe Levin. I klubklassen er det 3 rigtigt gode piloter, der placerer sig på podiet. Dog mister tyskerne her førstepladsen den sidste dag - og egentlig på ret ærgerlig vis; Späth/Welsch er nogle af de sidste, der bliver slæbt op i klubklassen - og bliver smidt i en anden dropzone end de øvrige. Endnu engang bliver dette fatalt (pinligt af konkurrenceledelsen...igen, igen), og de kommer kun lige akkurat rundt på opgaven. En protest var selvfølgelig på sin plads, hvilket de også var klar til, men eftersom Nägel vinder dagen og kommer op som nr. 4 - undlader de alligevel dette.

En lidt mere udførlig beskrivelse af de sidste dage tilkommer...men én ting er sikkert: De der er så heldige at komme med til næste JWGC (2013) i Leszno...glæd Jer, det bliver fedt!

/Morten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar