torsdag den 4. august 2011

On air!

Så kom vi endelig i luften. Herligt!

Vejret lovede ellers ikke specielt godt - ej heller ved briefingen, hvor der kl. 14 UTC maksimalt skulle kunne blive 1700m MSL (1000m AGL), hvorefter det skulle gå nedad bakke igen. Men det viste sig heldigvis ikke helt at holde stik. Ganske vist blev det en sen start, men vejret udviklede sig faktisk rigtig fint med op til 2100m MSL og enkelte 3m/s'ere. Faktisk det bedste vejr jeg selv har fløjet i hernede. Dog var området man kunne flyve i ganske begrænset - og var samtidig under indflydelse af en front, der bevægede sig ind fra vest.

Alt i alt blev det vel til en 2-3 timers sightseeing for alle danskere...og alle er glade for at være kommet i luften. Wunderbar!

Hvad organisationen hernede angår, så kan den vel nærmest betegnes som en "ikke-organisation". Det sejler. Det er ikke videre interessant at høre om, men Nicolai er til TC-møde her i aften, og listen er lang...

Ellers befinder vi os godt hernede; campen er etableret, og de første weiss-bier+schnitzeln er indtaget. Her kl. 19 var vi til et arrangement i hangaren med 'bier und taler af diverse personager'. I morgen er der obligatorisk træning, men der skulle vist være problemer med en front. Dog ser vejret fremadrettet ganske fornuftigt ud. Vi glæder os!

/Morten


Og, så er der lidt billeder fra første flyvedag, enjoy:

                            1) Danskerne benoves over en extra-300
                            2) Tyskernes bajer-knallert ;)

                            3) Std. gridden
                            4) Flyvepladsen i midten af billedet...hvis man ellers kan spotte den...

                            5) Fin bobbel
                            6) En tilfreds pilot

                            7) Schwartzwald-stemning...
                            8) Sø med dæmning inde i skoven...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar