søndag den 7. august 2011

Første konkurrencedag aflyst...

Briefingen blev udsat til kl. 13:00, hvor vi fik den besked, at std. klassen var aflyst, men at klub-klassen skulle gridde med ny briefing kl. 14:00. Derfor fik vi pludselig travlt med at gøre klar. Opgaven lød på 1:30 timers AAT med en base i maksimalt 600m AGL. Dog ligende det på intet tidspunkt flyvevejr, og efter udsættelse af starten indtil omkring kl. 16:00 - blev dagen aflyst, mens regnen silede ned.

Efter lidt hygge i campen besluttede vi alle at tage ud og spise kinesisk - da vi i snart en uge har proppet os med preuser-mad. Rigtig godt - og rigtig billigt.

Dagens komiske indslag: Vi opdagede ved et tilfælde en liste inde i hangaren med handicap i klubklassen, hvor 1F pludselig var tilskrevet 0,5 til handicap 101,5. Det viste sig, at Hr. Linaa havde overskredet den maksimale vægtgrænse for en LS-1f med 2 kg (vi undlader her at nævne, hvad han blev vejet til ved den tekniske inspektion...). Hr. Linaa gik derfor i sultestrejke indtil han skulle på vægten inden starten (hvor han havde tænkt sig at smide al tøjet i bedste bokser-stil), hvor chief-steward, Brian Spreckley, skulle overvære og godkende en ny vejning. Imidlertid var vægtene åbenbart ikke at finde, og det endte med, at 1F blev godkendt ved at tage en cambridge logger, kabler, et batteri og alt overflødig vægt ud af flyet. Således har 1F igen handicap 101 ... ;)

Vejret i morgen ser "besværligt" ud...men vi bliver sandsynligvis gridded - bis morgen!


1) Dagens syn på gridden: Deutsche mannschaft løfter en Cirrus ind på sin plads på den tætpakkede og smalle grid
2) En form for "flyvende vinge" med to sideror, der pludselig landede på pladsen...


3) Mange efterlader flyene på gridden med Jaxida grundet de besværlige forhold om morgenen...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar