mandag den 8. august 2011

2. konkurrencedag aflyst

Så er anden konkurrencedag også aflyst. Ved briefingen kl. 10:30 fik vi den besked, at der maksimalt kunne blive 600m AGL med kraftig sidevind - gusting til 50km/t - og CB aktivitet. Kl. 12:00 blev vi imidlertid bedt om at gridde - selv om der nærmest stormede. De fleste nationer gjorde alt klart - team DK fik dog kun lige vinger på (midt i en regnbyge) - og så blev dagen aflyst med besked om at sikre fly og transportvogne; vindstød gusting 70 km/t.

Der herskede dog stor forundring blandt piloter og TC'er omkring ledelsens overvejelser om at sende fly i luften i det givne vejr. Heldigvis blev dagen aflyst.

Camp-pavilionen knækkede sammen tidligt på dagen, men kan sandsynligvis repareres. Under adskillelse af fly opdagede vi, at Chris' telt nærmest lå ned under meget kraftige vindstød fra en CB'er - og Chris måtte løbe afsted for at redde sit telt. Også Nicolais telt fik en del skader, da flere teltstænger flækkede, men de er nu tapet sammen med gaffa.

Nu her skal vi til sikkerhedsbriefing om udelandingsmuligheder...Update: den er pludselig udsat til 20:00 - fandt vi ud af på et stykke pap bagerst i hangaren. Og igen...vi kan kun undre os over den totale mangel på informationer fra konkurrenceledelsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar