fredag den 5. august 2011

Dagen aflyst

Som forventet blev dagen aflyst kl. 12:00 - og det har dagen igennem skiftet mellem sol og byger. Temperaturen er dog stadig ganske behagelig ;)

Dagen er derfor gået med diverse indkøb, TC-møde, sightseeing, ekspermentering med dunke til vandpåfyldning, hyggesnakken med de andre piloter osv. Vi er jo så heldige, at flyvepladsen ligger ca. 1 km. fra Schwartzwalder-schinke fabrikken "Wein", hvortil hører egen slagter; et sandt paradis for alle Schwalder-schinke elskere! (og til rigtig gode priser...)

Samtidig følger vi selvfølgelig EM i Litauen, hvor kongelige opgaver bliver fløjet med flotte præstationer af danskerne. Go for it! ... vi håber jo på noget lignende fra på søndag ;)

Dagen i morgen skulle være flyvebar, og så er der om aftenen officielt åbning på markedspladsen i Freudenstadt. I følge meteorologen ser søndag (første konkurrencedag) ikke god ud, men derefter er prognoserne faktisk ganske fornuftige.

/Morten (Der pt. sidder på altanen i sit residens i Hallwangen, og følger lynnedslagene over Freudenstadt med en kold weissbier til...)

1) Pilot 1F fordriver tiden med lidt skønlitteratur (visse lighedstegn til Le Penseur? http://en.wikipedia.org/wiki/The_Thinker) ... ;)
2) Paradis for Schwartzwalder-schinke elskere



3) Det historiske centrum af middelalderbyen Dornstetten (at sammenligne med Fasterholt/Skarrild)
4) Den danske camp....nu også med pavilion!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar