torsdag den 11. august 2011

Endnu en dag aflyst

Så fik vi endnu en dag aflyst...vi var ellers helt sikre på, vi skulle ud at flyve. Briefingen var ganske vist ikke overvældende med max. 13-1400m MSL tørtermik under cirrus i en varmluftsadvektion. Trods dette skulle std. klasse flyve en 3 timers AAT - og klub, så vidt jeg husker, ca. 160 km. AST.

Starten blev udskudt flere gange, men til sidst blev klubklassen sendt op (på en c-opgave, 2 timers AAT) - dog for blot at samle sig i store gaggler, der blev lavere og lavere. Std. klassen blev holdt på jorden, mens flere fra klubklassen landede igen. Efter lidt tid blev std. så aflyst...og en halv time efter også klub.

Da stort set alle klubklasse fly var landet igen, kunne vi ikke forstå hvor 1F var henne, og vi forsøgte at kalde ham over radioen, uden held. Det viste sig dog kort efter, at han var fløjet over på vestsiden af schwartzwald, hvor han var landet på et mindre bjerg, og var ved at blive spist af nogle vildsvin ... ;) Han er pt. ved at blive hentet hjem, og det er en længere tur, da man skal ind gennem schwartzwald.

Vejret i morgen....don't ask. I stedet en ny fin video fra Hubi: http://www.youtube.com/watch?v=_-ABw_AKIdM (Bemærk 1F!)

1) Schwartzwald
2) Udelanding på Albstadt-Degerfeld, hvor man kunne gå direkte på flyvepladsens gasthaus og få sig en fadøl...luksus udelanding ;)


3) 2A på grid i dag under cirrus...





Ingen kommentarer:

Send en kommentar