fredag den 12. august 2011

Dansk Brøl.. ;0)

Halløj Derhjemme..

 Ja, hvordan skal man næsten starte en sådan fortælling, har lige sat mig for at opdatere efter vi har hoppet rundt med en sejrsfadøl i hånden, vi har i dag Dagssejre i begge klasser, henholdsvis Mads 1F ig Kristian i V1. Std er dog delt med Felipe Levin( Regerende Verdensmester) men kristian er stadig hurtigst, de deler bare point.

 Vi har dog desværre også udelandinger ved vores 2 andre piloter, 2A og YM..
Men humøret er helt i top, og vi er nu ved at gøre klar til at grille store lækre røde bøffer, når de andre kommer hjem.

Men dagen i dag var svær helt fra begyndelsen af, præget af mange omstarter, og folk som lå lavt og ikke kunne få fat. Men de danske drenge var heldigvis ikke en del af dette, Mads og Kristian ramte Bang on de helt rigtige afgangstider, og stemningen på radioen i dag bar præg af en dejlig afslappet vindermentalitet, krydret med meget meget humor... Godt der ikke kræves den helt store radiodisciplin når man har sin egen frekvens..
Men men... der er jo som sagt langt endnu i konkurrencen, men dette er en god begyndelse, og vejret kan også kun blive bedre fra nu af..

Det bliver alt for nu, en kold fadøl og mad kalder..

Hyg jer derhjemme, vi vender frygteligt tilbage, forhåbentligt med ligeså gode nyheder igen..

TC Nicolai

1 kommentar:

  1. Sådan skal det gøres. Stort tillykke til jer begge!!

    SvarSlet