tirsdag den 16. juni 2009

JWGC, Rayskala















Der flyves i år JWGC i Rayskala, Finland i perioden 24.06.09 - 04.07.09. Danmark stiller med et hold på 4 piloter, der tæller Jens Stigsen, Vestjysk(LS-8, std.), Kristian Larsen, Vestjysk(ASW-19, klub), Rasmus Ørskov, Herning(LS-1f, klub) og Morten Bach, SG-70(Discus 2a, Std.).

Forberedelserne til konkurrencen har været undervejs hele foråret, og jeg tror alle piloter har haft et fint træningsforløb. Rasmus er eneste danske pilot, der har deltaget før, og studerer man deltagerlisten må man nok sige, at det ikke ligefrem bliver "piece of cake"; der er et par hårde bananer iblandt. Det bliver dog spændende at se, hvordan vores niveau ligger relativt til de øvrige nationer. Men, men; vi giver den så meget gas den kan trække - og opdeler man deltagerne efter IGC-listen, er rasmus faktisk 3. seedet i klub-klassen.

Selve konkurrencen starter om blot en uge - og team-vestjysk kørte allerede afsted natten til mandag. Rasmus og jeg kører her i nat, ca. kl. 02, og sejler i morgen kl. 17 fra Stockholm til Helsinki - hvorfra vi så kører det sidste stykke op til Rayskala. Vejret ser dog pt. ikke ligefrem fantastisk ud, og en lokal konkurrence på pladsen, "Jannen Kisat", har nu aflyst 4. dag i træk. Det tyske hold ankom allerede for ca. en uge siden, men de har ikke rigtig været ude at flyve endnu; overskriften på deres team-side lyder i dag "Es es kalt!!!". Det siger vist det hele. De har tilsyneladende ikke forstået, at det gode vejr først starter om et par dage, når det danske hold har indfundet sig...












Bloggen her vil vi prøve at opdatere så meget som muligt, hvilket selvfølgelig kommer an på hvordan nettet deroppe fungerer. www.jwgc2009.fi er den officielle side, hvor resultater etc. vil fremgå.

/Morten Bach

Ingen kommentarer:

Send en kommentar