fredag den 19. juni 2009

Ingen flyvning i dag...

Vejret i dag er ikke til flyvning; der er overskyet med en del regn af og til og ingen opklaring i sigte. Det er selvfølgelig lidt af et antiklimaks ovenpå gårsdagens gode flyvevejr, men det kommer jo nok igen;)

Der sker følgende ikke meget på flyvepladsen herude in the middle of no-where. Finnerne gad ikke engang afholde nogen briefing i morges. Derfor er der god tid til indkøb i det nærmeste supermarked ca. 25 km fra pladsen - samt hvad man nu ellers kan finde på. Indkøb skal også gøres i dag, da der i aften er midsommer-fest, hvorfor alle butikker holder lukket fra i dag kl. 13 - og helt indtil søndag. Eneste undtagelse er vodka-shoppen "alko", der er livsvigtig for enhver ægte finne.

Set fra luften er det et spektakulært landskab at flyve over. Lige når man kobler fra slæbeflyet i 500m, er det eneste man kan se skov, skov, sø og en stor gul-brun lysning, nemlig flyvepladsen. Når man kommer lidt længere op viser det sig dog, at der også findes marker og byer. Landbare marker er der stedvist mange af; de er typisk organiseret i store lysinger, og en udelanding synes egentlig ikke at være noget videre problem - hvilket man ellers kunne frygte. Der er dog samtidig meget store områder, der er totalt ulandbare, og det ser ud til, at man må flyve fra det ene landbare område til det næste. Ved ankomst fra øst og vest er der ulandbart de sidste ca. 10 km ind - og ved ankomst fra nord ca. 20km.

I mellemtiden bringes her et par mobil-billeder fra igår:


1F ready for takeoff+EFRY set fra oven
















Godt stig;) + Skov, sø'er og mere skov




















Nikolaj og Stigsen på fisketur:
















/Team DK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar