tirsdag den 30. juni 2009

Doven Himmel

Halløj derhjemme...

Jahh, hvad kan man sige om dagen i dag... Det minder mest af alt om en dag i Vest- enden til Sun Air Cup hvor man går og venter på en grad til udløsning af brugbar termik.. Men, det er det ikke! Så drengene er sendt i luften, de er ikke ovenud lykkelige.. Cirrus-laget har overtaget i dag indtil videre, ca 1-1,5 m/s til 1200 m forreven snask, men vi er selvfølgelig som altid positive overfor dagens vejr og opgave som er en AAT på 3:30.. Der skete nemlig det forunderlige at lige inden start valgte en Fugl at Skide Kristian (Y4) på skulderen, fra ca 45 meters højde, I vores verden kan det kun betyde held! Så de er ude på opgaven, og klør på og lader sig ikke mærke af det lidt lumske tørtermik.. Vi satser på endnu en god dag, og alle piloter hjemme på pladsen flyvende..

Der er nemlig arrangeret hygge i Hangar 1 i aften, den står på Heavy Metal Night ala Finsk, de er jo nok et af de førende lande i Norden indenfor hård tråd.. ( Sir de ihvertfald selv )
Så der blir battle i Guitar hero, og derefter kommer et lovende Finsk Håb inden for genren og pepper plads og ører op... Har på fornemmelsen at det godt kan komme til at give et rigtig godt grin...

I samme sekund er alle vores piloter tærsklet...

Team Danmark

Nicolai

Ingen kommentarer:

Send en kommentar