lørdag den 27. juni 2009

Grill og nøgne mænd

Det blev i dag til en hviledag, hvilket også er helt fint efter 6 dages flyvning i træk. Dagen er blevet brugt til at købe ind, spise kage, fiske, sejle i søen etc. Her til aften har vi grillet gode saftige svinekoteletter ved et bålsted lige ved siden af de to saunaer. Som udsigt har vi derfor samtidig haft fornøjelsen af nøgne finske baller, der nærmest stod i kø for at hoppe i søen.

Lidt om dagen i går: Opgaven var jo "kun" på godt 400km, så der blev taktikket i meget lang tid ved startlinien - i hvert fald i standard-klassen. Ingen ville tilsyneladende gå, og det tog næsten 3 timer inden vi kom afsted på opgaven. Det var faktisk temmelig stressende; flere enorme gaggler blev dannet lige over startlinien, og når alle fly nåede toppen, blev der blot trukket luftbremser. I sidste ende viste det sig dog slet ikke som nogen fordel at vente i så lang tid. Tyskerne slap af sted tidligt uden nogen opdagede det, og kom hjem blandt de hurtigste. Man burde nok bare være gået - og have undåget al den gaggel-flyvning inden start.

Ude på opgaven var vejret fint med gode bobler og lange glid - så det var selvfølgelig et spørgsmål om at sortere i boblerne for at finde de absolut bedste. Det gik sådan set bare derudaf, ingen problemer, og en fed ankomst over søen til slut.























/Morten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar