fredag den 3. juli 2009

Stille Dag!

Vi vågnede til regn på teltet i morges, og dagen blev da også aflyst fra Briefing af, dog skulle der midt på eftermiddagen komme noget opklaring, så i morgen skal der altså flyves igen.. i det skrevne øjeblik regner det heldigvis ikke mere. Pedersen og jeg er blevet efterladt hjemme i lejren, de andre er kørt til Helsinki for at shoppe og hvad man nu ellers kan finde på, så vi er overladt til Vestjysk hygge med Logbogsføring, åndsvage film og grin og kiggen på billeder.. kort sagt, en stille og rolig hviledag..

Dagen igår var spændende, dog en hård dag for mange, derfor også præget af mange udelandinger, men imponerende flyvninger fra vindernes cockpit. Næsten endnu mere imponerende var det næsten at de sidste 4 Std. klasse fly først stillede den på en mark 30 km ude, ca kl 2135.. henholdsvis 2 Nordmænd og 2 hollændere, det er da udholdenhed i Verdensklasse... :-D

Men ja, hele Team DK var jo næsten ude at trille igår, bortset fra Helmuth, som fik Rasmus hjem på en 3. plads, dejligt med ihvertfald en hjemme.
Jeg Var ude at hente Y4 sammen med Anne, og skal da love for at det er hyggeligt i Finland, vi endte med at køre sammenlagt 25-30 km på hvad der mest mindede om ensporet grusvej, tro mig.. det var ikke andet... :-D Som i kan se i filmen, Ren Margueritrute i Skov!

Vi vender tilbage imorn, Ha en god dag derhjemme!

Team Danmark

Nicolai

Ingen kommentarer:

Send en kommentar