fredag den 6. april 2012

4. flyvedag

Vi startede dagen i dag med 2. del af anti-kollisionsteori med vores instruktør, og hold da op de er grundige i teorien. Efter teorien var vi til dagens vejrbriefing som tegnede rigtig godt. Vores instruktør havde sørget for booking af 3 ensædet fly til os og Thomas fik lov at flyve i Discus2b "EH" igen, Ulrik havde fået tildelt "EL" en Ventus 2bxR og jeg selv fløj i "EI" en Discus 2c/18m.

Efter teorien passede det med at frokosten var klar kl. 1130.  Retten bestod idag af kylling og couscous, og mens vi sad og spiste ude i det gode vejr, kom der da lige en fransk fighter forbi i lowpass hvorefter han gav den godt med gas og vendte snuden stik med himlen og tændte efterbrænderen! "Den lyd bliver man bare aldrig træt af"

Vejret var egentligt godt nok til at flyve i fra 11-12 tiden, men hernede starter man først ved 13-1330. Vi fik et dejligt højt slæb idag og blev sat af ved Lure i en god boble. Thomas og jeg fulgtes ad stort set hele dagen, mens Ulrik fløj en tur solo lidt syd for Vinon og derefter tilbage mod Saint Auban fordi at vejret udviklede sig til meget tætstående cb'er. Det dårlige vejr bevægede sig desværre langsomt imod Saint Auban.
Vi nåede heldigvis alle at få en rigtig god dag ud af det og Thomas og jeg fik udforsket de franske alper på egen hånd. Se billeder ovenfor.

Alle de fly der var startet fra Saint Auban måtte desværre lande indenfor den samme halve time, da regnvejret var kommet meget tæt på pladsen og de gerne ville have deres fly ned, hvilket var forståeligt. Der var vidst kun et enkelt fly som ikke nåede ned og måtte udelande. Vi kunne i da logge ca. 2 timer og 30 minutter.

Vejret i morgen kommer nok til at ligne dagens vejr så er det super fint. 

Over and out :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar